ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο χρόνια υπό την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ

Προσοχή στα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να δείξει ο κόσμος αφού η ομάδα θα σέρνει για καιρό την περσινή «μπούκα»!

Δύο χρόνια υπό την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ

Θα «βράζει» η Λεωφόρος στο ματς με τον Άγιαξ αφού η ομάδα «έψησε» τον κόσμο με τις εμφανίσεις και τις μεταγραφές που πραγματοποίησε. Άπαντες θα έχουν επιστρέψει από τις θερινές διακοπές ενώ η αναβολή του πρωταθλήματος έχει ανεβάσει την προσμονή των οπαδών στα ύψη, συνεπώς θα υπάρξει soldout από τις πρώτες ώρες που θα βγουν τα εισιτήρια προς διάθεση.

Είναι βέβαιο ότι η ΠΑΕ θα επιστήσει προσοχή μιας κι η δαμόκλειος σπάθη της ΟΥΕΦΑ καραδοκεί τους προσεχείς (πολλούς) μήνες. Ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα είχε κι άλλα «απόνερα» (ξέχωρα από το ρημαγμένο ταμείο και το πρεστίζ του κλαμπ) αφού η «μπούκα» των φιλάθλων στη λήξη καταγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια απ’ τον παρατηρητή.

Επακόλουθο; Πρόστιμο 70.000 ευρώ και αποκλεισμό έδρας για μια αγωνιστική με διετή αναστολή. Το παραμικρό να συμβεί αυτό το διάστημα η ομάδα θα παίξει χωρίς την βοήθεια του κόσμου της στον επόμενο αγώνα της.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.