ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιτέλους βοήθησαν οι μεταγραφές!

Δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα προκριματικά Στιλ, Μπούρμπος, Εσιέν, Τελάντερ που περίμενες να συνεισφέρουν.

Επιτέλους βοήθησαν οι μεταγραφές!

Τη σεζόν 2014-2015 κανείς εκ των Στιλ, Μπούρμπου, Μπούι, Μπερίσα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα ο Παναθηναϊκός στα ματς με τη Σταντάρ, η πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε άδικα.

Με την Μπριζ –παρότι Φύσσας, Βόκολος είχαν ολοκληρώσει σε χρόνο ρεκόρ τις μεταγραφές, αν δεν είχε προκύψει το δημοψήφισμα ο Αναστασίου θα είχε έτοιμο ρόστερ από τον… Ιούνιο- ο Μάικλ Εσιέν που κόστισε 1.2 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της εφορίας το συμβόλαιο του στοίχιζε στη διοίκηση 2 εκατ. ευρώ) δεν πάτησε χορτάρι, το ίδιο ο Ράσμους Τελάντερ.

Εν τέλει το κλαμπ μέτρησε 2/2 αποκλεισμούς κι ολοκλήρωσε τη σεζόν από τον… Αύγουστο χωρίς να πάρει το παραμικρό στα ευρωπαϊκά της 90λεπτα από παιδιά για τα οποία ξοδεύτηκε περίπου το 20%  του προϋπολογισμού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος όλοι έβγαλαν το καπέλο στον προπονητή που αν κι είχε στη διάθεσή του ολοκαίνουργια ομάδα πήρε πολλά από τους νέους που πρόσφεραν ταχυδυναμική (Ιμπάρμπο, Χουλτ), ενέργεια (Ιμπάρμπο), πείρα (Μέστο), σιγουριά (Μολέδο), γκολ (Ιβάνοφ), βάζοντας το τριφύλλι στους ομίλους, εξέλιξη που αποτέλεσε τεράστια ανάσα για τον ταλαιπωρημένο Όμιλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.