ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήδη στο «συν»

Οι μεταγραφές «βγήκαν» με την πρόκριση στους ομίλους όταν πέρσι τον Αύγουστο η ΠΑΕ «έκλαιγε» για τις συμφωνίες με Εσιέν, Σάντσεθ.

Ήδη στο «συν»

Από τη στιγμή που ο στόχος… επιβίωσης του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με επιτυχία ΟΛΕΣ οι μεταγραφές στο «valueformoney» είναι ήδη στο «συν».

Με το καλημέρα είναι φανερή η διαφορά συγκριτικά με πέρσι όταν Εσιέν, Βέμερ, Αμπέντ, Σάντσεθ, Γιαννακόπουλος, Καλτσάς (άλλοι με δική τους ευθύνη, άλλοι όχι) κατέγραψαν διαδοχικά limitdown με την ΠΑΕ να σκορπά ένα σωρό χρήματα στο βρόντο.

Αν δεν υπήρχε  ο Νίκος Καρέλης (ο μόνος που έφερε λεφτά στα ταμεία, ελαφραίνοντας τις υποχρεώσεις της διοίκησης) η χρονιά θα ήταν δραματική. Μάλιστα η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να κοπούν μαχαίρι τα πριμ (η απόφαση κοινοποιήθηκε από Φύσσα-Βόκολο τέλη Δεκέμβρη μετά την άθλια εμφάνιση και την ήττα στην Κομοτηνή) χρησιμοποιήθηκε κατά το δοκούν επικοινωνιακά από τους αντιπάλους για να τονιστεί με σκωπτικό τρόπο η τεράστια «τρύπα» στα οικονομικά της ΠΑΕ που τουλάχιστον αυτό το αγκάθι για φέτος το έχει λυμένο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.