ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιος να το λεγε έξι μήνες πριν

Ταχύτατη η αναβάθμιση της ποιότητας του ρόστερ μέσα σε έξι μήνες μόνο

Ποιος να το λεγε έξι μήνες πριν

Αλματα έκανε μέσα σ’ έξι μήνες ο ΠΑΟ αναφορικά με την ποιοτική άνοδο του έμψυχου δυναμικού του. Η λίστα των «κομμένων» για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα λέει όλα, ποιος να το έλεγε ότι λίγο καιρό μετά την απόκτησή τους Μπουμάλ, Βλαχοδήμος θα έμεναν εκτός νυμφώνος;

Τον Γενάρη οι μεταγραφές τους χαιρετίστηκαν με θέρμη, μπορεί ο ένας να προερχόταν από μικρή ομάδα (με φοβερή παράδοση πάντως σε ανάδειξη παικταράδων) κι ο δεύτερος να ήταν εκτός ρυθμού αλλά τουλάχιστον αποτελούσαν  αυθεντικούς wingers σ’ ένα σύνολο που χρησιμοποιούσε στη θέση τους Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Αμπέιντ,  Μπούι.

Αν το καλοσκεφτούμε ο «Στράμα» αφήνει εκτός τα παιδιά που δεν ήταν δικές του επιλογές τον χειμώνα (τον Αφρικανό τον ήθελαν Φύσσας-Βίκολος-Αναστασίου, τον «Κριστιάνο» τον γούσταρε ο πρόεδρος που δεν δίστασε να πει on camera ότι δεν έχει πρόβλημα να δώσει 300 χιλιάρικα στον…Μαρινάκη που είχε βάλει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του πρώην παίκτη του ΟΣΦΠ). Ακόμα κι ο Ρέις που ήταν υπόδειξη Ζιλμπέρτο θα δει τα παιχνίδια από την εξέδρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι παραπάνω δεν θα πάρουν ευκαιρίες, η σεζόν τώρα ξεκινά, τα παιχνίδια θα είναι αρκετά…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.