ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεγάλη υπόθεση αγωνιστικά και επικοινωνιακά

Με την εφορία στα ύψη και την κρίση βαθιά ριζωμένη στον τόπο μας ο Εξάστερος εξακολουθεί να κάνει επίδειξη δύναμης στα μεταγραφικά του.

Μεγάλη υπόθεση αγωνιστικά και επικοινωνιακά

Από επικοινωνιακής πλευράς να το πάρεις είναι μεγάλο πράγμα για τον Παναθηναϊκό -σ’ εποχές που η οικονομική κρίση σαρώνει τα πάντα- να κάνει restart αγοράζοντας παίκτες που πέρσι ήταν στο φάιναλ-φορ. Τζέιμς, Νίκολς, Σίνγκλετον συν τον Γιάννη Μπουρούση, η μετακίνηση του οποίου στο τριφύλλι ήταν το γεγονός του καλοκαιριού με την επίσημη σελίδα της Euroleague να αφιερώνει χιλιάδες λέξεις στην μετακίνηση του 33χρονου φορ.

To αναφέρουμε γιατί διακρίναμε μια μικρή παγωμάρα στα social media με το όνομα του Νίκολς από οπαδούς που ήταν «ψημένοι» για κάτι πιο δυνατό (όχι αδίκως αν αναλογιστούμε ότι γράφτηκαν κατά καιρούς τα ονόματα Γουάιτ, Μέλι, Κλαβέρ, Κόβινγκτον για τη θέση του αναπληρωματικού «4»). Τι να πουν και κάτι άλλοι όμως που έχουν ρεζέρβα τον…Αγράβανη σε μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν που πλησιάζει γοργά προς την έναρξή της.

Είναι εξαιρετικά τα στατιστικά του Νίκολς στο σουτ (62,5% δίποντα, 36,6% τρίποντα με την ΤΣΣΚΑ φέτος στην Ευρώπη), στα αρνητικά του καταγράφεται το γεγονός ότι δεν ποστάρει, δεν γουστάρει το «ξύλο», είναι μέτριος στο ριμπάουντ κι η ταχύτητα του δεν βρίσκεται σε τοπ επίπεδο. Για την Ελλάδα δεν θα υπάρξει πρόβλημα, στην Ευρώπη όμως ο Νίκολς θα κληθεί να δώσει λύσεις στην άμυνα απέναντι σε «τεσσάρια» τύπου Ντόελμαν, Πρίντεζη.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.137 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός ότι είναι 32 ετών, ότι είναι ελεύθερος από τον Ιούνιο κι όμως ο ΠΑΟ έκανε κίνηση αρχές Σεπτέμβρη φανερώνει ότι το όνομά του ήταν χαμηλά στη λίστα με τους υπό μεταγραφή αθλητές, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει κάτι, όλα στο γήπεδο φαίνονται, εκεί δεν αγωνίζονται τα βιογραφικά, ούτε τα δημοσιεύματα εφημερίδων και sites.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.