ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Γέμισε» μπροστά ενθυμούμενος τα περσινά αρνητικά ρεκόρ

Τέσσερα (!) σερί ματς έμεινε χωρίς γκολ ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο επειδή δεν μπορούσε να διασπάσει τα «ταμπούρια»

«Γέμισε» μπροστά ενθυμούμενος τα περσινά αρνητικά ρεκόρ

Θεωρούν κάποιοι ότι είναι υπερβολικά «γεμάτος» ο Παναθηναϊκός στην επίθεση (σε αντίθεση με το τέρμα και τον άξονά του) σε σημείο να υπάρχει ανησυχία μην τυχόν το χειμώνα όσοι δεν παίζουν αρχίσουν τα «μούτρα» και τις γκρίνιες.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχοντας νωπά στη μνήμη τα παθήματα της προηγούμενης σεζόν αποφάσισε να φέρει στο Κορωπί αρκετούς ποδοσφαιριστές με έφεση στη προσωπική φάση, ότι πρέπει για να ξεκλειδώνουν τα «ταμπούρια» της Σούπερ Λίγκας. Ας μην ξεχνάμε ότι επί των ημερών του το τριφύλλι έσπασε αρνητικά ρεκόρ που δεν είχαν σημειωθεί ποτέ στην ιστορία του.

Αρχές Φλεβάρη όταν η Ξάνθη περνούσε από το «Α. Νικολαϊδης» (1-0) το κλαμπ συμπλήρωνε τέσσερα (!) παιχνίδια ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ μετά από 47 τελικές (!) στις αναμετρήσεις με ΠΑΣ (Κύπελλο), Πανιώνιο, Ατρόμητο (Κύπελλο) και SKODA Ξάνθη.  Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν το 1981 όταν είχε τρία ματς στα οποία ως γηπεδούχος δεν είχε βρει δίχτυα με αντιπάλους Άρη, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγες μέρες μετά την «κηδεία» από τους Ακρίτες χαμογέλασε κι ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα (ήταν σαν να κέρδισε αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε και λίγο έλειψε να βάλει 3ο!), με το τριφύλλι να συμπληρώνει –ανήκουστο- πέντε ματς χωρίς επιτυχία σπίτι του. Επίδοση που στην ιστορική έδρα του σωματείου δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ από την θέσπιση της Α εθνικής, από τη σεζόν 1959-60 κι έπειτα. Όταν αντιμετωπίζεις στην έδρα σου ομάδες με οκτώ κι εννιά παίκτες πίσω από τη μπάλα ευλόγως θες να έχεις στο χορτάρι (και στον πάγκο) παίκτες που με 1-2 ενέργειες μπορούν να σου βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.