ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

«Καλό και δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα»

Έτοιμο στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, θέλει τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως δήλωσε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Άρη.

«Καλό και δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα»

Ο Ιταλός προπονητής στάθηκε στην απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ σχετικά με το πρωτάθλημα επεσήμανε πως η ομάδα πρέπει να κάνει καλό και δυνατό ξεκίνημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός:

«Θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά είναι δύσκολο για παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους να βρουν ρυθμό κατά την διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έχουμε και την Πέμπτη τον αγώνα με τον Άγιαξ, οπότε θα θέλαμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα».

Για την ένταση που είχε το φιλικό: «Πολύ σημαντικό είναι να παίζεις τέτοια φιλικά με δυνατού αντιπάλους όπως ο ΑΡΗΣ, γνωρίζω τον προπονητή του από την Serie A και έχει καλούς παίκτες όπως ο Ίλιτς και ο Μιλούνοβιτς και του εύχομαι να τα πάει καλά την φετινή χρονιά».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός και αν θα υπάρξει άλλη κίνηση: «Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές αλλά ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει συνεχώς να κοιτάει πώς να βελτιωθεί από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν φέτος από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και να μπαίνεις στο γήπεδο για να πάρεις τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.