Μπάσκετ

Σίνγκλετον 32%, Πατ 36%, «Μποχώ» 62%

Φέτος ο ΠΑΟ θα παίρνει μακρινό σουτ κι από τον φορ του ακόμα και από τα παιδιά που θα έρχονται από το… βάθος του πάγκου.

Μακάρι να είναι ενδεικτική της σεζόν η εικόνα στο Λαύριο. Δεκαέξι τρίποντα «έσταξαν» οι παίκτες του Πεδουλάκη κι αμέσως στο νου μας ήρθε η περσινή μελαγχολική εικόνα όπου -πλην Φελντέιν- δεν υπήρχε σεσημασμένος «φονιάς» να δεχθεί έξτρα πάσα όταν η άμυνα οχυρωνόταν κοντά στο καλάθι.

Ο Νικ ήθελε δουλειά στο σουτ, ο Φώτσης ενεργοποιήθηκε όταν ήρθε ο Πεδουλάκης, ο Παππάς ήταν εξαφανισμένος, ο Πάβλοβιτς ανύπαρκτος κι έτσι ο Εξάστερος περίμενε τα κέφια Γιάνκοβιτς, Διαμαντίδη για ν’ απειλήσει με επιπλέον αθλητές από μακρινή απόσταση.

Ο κόουτς αναζήτησε στο παζάρι αθλητές με έφεση στο σκορ μακριά από το καλάθι, Νίκολς, Τζέιμς, Ρίβερς είναι τέτοιοι, ακόμα κι ο Σίνγκλετον που θα βρίσκεται στο «5» είχε στην Ευρωλίγκα 32%! Ως κι οι ΠατΚαλάθης-Λευτέρης Μποχωρίδηςνιώθουν άνετοι στα 7.5 μέτρα, ο ψηλός στην Αστάνα είχε 36% ευστοχία, ενώ στο προηγούμενο πρωτάθλημα ο τέως γκαρντ του Άρη ευστόχησε στα 10 από τα 16 σουτ που επιχείρησε (62%!).

Αν σταθεροποιήσει το χέρι του ο Νίκος Παππάς, βελτιωθεί κι ο αρχηγός το τριφύλλι θα είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στην Ευρώπη του χρόνου.ξεπατικώνοντας τον τρόπο παιχνιδιού της περσινής Λοκομοτίβ: τρέξιμο σε κάθε ευκαιρία, σουτ πριν οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα, αθλητικότητα και εκτέλεση από τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ.

Exit mobile version