ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Όλοι οι παίκτες του… προέδρου!

Σε διαδοχικές αυξήσεις του μπάτζετ και καίριες αποφάσεις στις διαπραγματεύσεις υπέπεσε το καλοκαίρι ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου.

Όλοι οι παίκτες του… προέδρου!

Ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει πάνω του το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεγκ ως το 2019 αναλαμβάνοντας να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της ρήτρας αποδέσμευσης του Σουηδού.

Ο τιμονιέρης του τριφυλλιού έδωσε ρέστα στο μεταγραφικό παζάρι κάνοντας για δεύτερο σερί καλοκαίρι διαδοχικές υπερβάσεις στο μπάτζετ. Ο «mr. SKAI» δεν πτοήθηκε από τα στραπάτσα με Εσιέν, Σάντσεθ, Βέμερ, Αμπέντ (είχε «φαγωθεί» δυο χρόνια ο Αναστασίου ν’ αγοραστεί ο παίκτης και πέρσι ο Αλγερινός θύμιζε αθλητή ελληνορωμαϊκής) Ταυλαρίδη (πήρε πρωτοβουλία να τον ανανεώσει το χειμώνα και λίγους μήνες μετά «κρεμάστηκε» από τον κόουτς που έκρινε περιττό τον έμπειρο μπακ) ρίχνοντας ξανά μπόλικο χρήμα στο τραπέζι.

Εντύπωση έκανε το μεγάλο ποσό που εκταμιεύτηκε για να πληρωθεί το ενοίκιο (!) του Βίκτορ Ιμπάρμπο (πάνω από 1.000.000 ευρώ), με τον μάνατζερ του Κολομβιανού ζογκλέρ, Λούκα Βιτορίνι να προεξοφλεί στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» στις 20 Μαϊου ότι το κασέ του πελάτη του είναι πολύ υψηλό για να καλυφθεί από ελληνική ομάδα. Τελικά ο παικταράς υπέγραψε μετά βαϊών και κλάδων ενώ στο αργό πρωτάθλημα μας του δίνεται η ευκαιρία ν΄ανεβάσει τα στατιστικά του γεμίζοντάς τα με γκολ/ασίστ κάτι που δεν κατάφερε σε Πρέμιερ, καμπιονάτο.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.540 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟ παρενέβη αποφασιστικά και στην περίπτωση του Κριστιάν Λεντέσμα έχοντας τον «Στράμα»να τον διαβεβαιώνει ότι τέτοιος «μαέστρος» δεν κυκλοφορεί στην αγορά και σε προσιτή τιμή. Η οικονομική διαφορά που υπήρχε στις αρχικές διαπραγματεύσεις καλύφθηκε με μπόνους στόχων κι η ομάδα πήρε υψηλού επιπέδου παιχνίδια από τον Αργεντινό στα προκριματικά.

Ακριβείς ήταν οι χειρισμοί με τον Λαουτάρο Ρινάλντι αφού εμπλέκονταν μάνατζερ κι εταιρείες που φέρονταν να διατηρούν δικαιώματα ανεβάζοντας το κόστος της μεταγραφής από 300 χιλιάρικα σε… πολύ παραπάνω (300 για την Αρχεντίνος, συν τις αποδοχές του παίκτη, συν το 43% της εφορίας ανέβαζαν το ποσό στις 800.000 ευρώ  που δεν ήθελε να δώσει ο ΠΑΟ σ’ ένα παιδί που απλώς θα κάνει τα ρεπό του Μπεργκ). Εβδομάδες πήρε για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση αλλά τελικά ο παίκτης έπιασε Κορωπί προς μεγάλη ευχαρίστηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον οποίο είχε «γυαλίσει» καιρό. Όχι άδικα αν κρίνουμε όσα έκανε ο νεαρός στο φιλικό με τον Άρη.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα ήταν μια ακόμα ζόρικη περίπτωση. Ο Κονγκολέζος μέσα Αυγούστου φερόταν να μην πέφτει με τίποτα κάτω από 500.000 ευρώ, τελικά ο πρόεδρος τον υπέγραψε με λίγα περισσότερα από τα μισά βάζοντάς κι «εξτραδάκια» σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.