ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ονανά, Μπερ ή Κρουλ;

Άπειρος από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ο Καμερουνέζος πορτιέρο του Άγιαξ.

Ονανά, Μπερ ή Κρουλ;

Το παιχνίδι της Πέμπτης αντιμετωπίζεται με ανυπομονησία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που περιμένουν πως και πως την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια με το όνομα του αντιπάλου να προκαλεί συνειρμούς.

Ο ΠΑΟ έχει την έδρα μα απέναντί του θα βρεθεί κλαμπ μεγαλύτερου ειδικού βάρους κι ασύγκριτα σεβαστής σχολής που δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να υποτιμήσει. Είμαστε σίγουροι πως ο κόουτς θα επιστήσει προσοχή ζητώντας τους όμως ταυτόχρονα να πιέσουν τον άπειρο πορτιέρο των αντιπάλων, Αντρέ Ονανά. Αν βέβαια επιλεγεί αυτός για βασικός.

Ο 20χρονος Καμερουνέζος δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια, αντικατέστησε κάτω απ’ τα γκολπόστ τον Τζάσπερ Σίλεσεν που έφυγε για την Μπαρτσελόνα παίζοντας τελευταία φορά στο Ροστόφ όπου οι Ολλανδοί έφαγαν τέσσερα (!) αποχαιρετώντας άδοξα το Τσάμπιονς Λιγκ. O Aφρικανός ήταν βασικός στην ήττα με 1-2 από τη Βίλεμ στο Άμστερνταμ, έπιασε πέναλτι την 2η αγωνιστική στο σπίτι των Ιγκλς (3-0 κέρδισαν οι προσεχείς αντίπαλοι) αλλά ενόψει Γιουρόπα ίσως ο Αγιαξ κατέβει με έναν εκ των έμπειρων Τιμ Κρουλ, Ντιέντερικ Μπερ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κρουλήρθε ως δανεικός απ’ τη Νιουκάστλ, έχει βέβαια χρόνια να παίξει σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης (από το 2012-2013 όταν ήταν βασικός σ’ εφτά παιχνίδια της αγγλικής ομάδας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ) παρόλα αυτά είναι πιο έμπειρος από τον Ονανά, μετρώντας και 19 συμμετοχές με τα χρώματα των εθνικών ομάδων των «οράνιε».

Ο 35χρονος Μπερ είναι μέχρι σήμερα ο αναπληρωματικός πορτιέρο του κλαμπ του οποίου η μοναδική εμπειρία από αναμετρήσεις υπό της αιγίδα της ΟΥΕΦΑ ήταν τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ πέρσι με την φανέλα της Τσβόλε όταν οι Ολλανδοί αποκλείστηκαν από την Σπάρτα Πράγας (1-1,1-3).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.