ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημοπρασία πινάκων ζωγραφικής με έμπνευση τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τιμήν του αθλητή.

Δημοπρασία πινάκων ζωγραφικής με έμπνευση τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Τρείς πίνακες ζωγραφικής από τονκαλλιτέχνη Νίκο Καρόκη, με έμπνευση τηλαμπρή καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, θα δημοπρατηθούν τηνΠέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο  Ίδρυμα Ευγενίδου. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Gala«Diamonds Αre Forever» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του σπουδαίου αθλητή. Όλα τα κέρδη από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς» και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών  «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», κατ’ επιλογή και επιθυμία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Όπως δήλωσε ο δημιουργός των έργων, Νίκος Καρόκης: «Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση – πρόκληση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS για την δημιουργία  αυτών των τριών έργων, για έναν από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους αθλητές, τον κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη. Η έμπνευση ήταν εκεί! Αφού τον έχω απολαύσει ΚΑΙ τα 12 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και στην Εθνική μας ομάδα.

 Τρία βασικά χαρακτηριστικά του, τρία έργα τέχνης – ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΗΘΟΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  – για να “χωρέσει” η τεράστια αυτή προσωπικότητα και καριέρα. Θέλω να πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα κάνει ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους να ξαναζήσουν τις μεγάλες στιγμές του Δημήτρη Διαμαντίδη, να αισθανθούν ότι είναι στο γήπεδο, δίπλα του, να χαρούν, να δακρύσουν και να πανηγυρίσουν… ΞΑΝΑ!»

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα έργα στο http://www.vergosauctions.com/ και να επικοινωνήσουν στο 210 3614897 με τον κ. Πέτρο Βέργο.

α) Πίνακας με τίτλο “ΗΘΟΣ”  1,85 μ Χ 1,25μ, στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές  στα γήπεδα, να βοηθά πεσμένο αντίπαλο | ακρυλικό και ασήμι

β) Πίνακας με τίτλο “ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ”, 2,06μ Χ 1,00μ, στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην “ενορχήστρωση” της ομάδας, στο αγαπημένο του Pick ‘n’ Roll | ακρυλικό

γ) Πίνακας με τίτλο “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ”, διαστάσεων 1,80 Χ 1,00, στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης “φορτωμένος” επιτυχίες να επιστρέφει στην πόλη που αγάπησε και τον ανέδειξε, την Καστοριά | ακρυλικό και χρυσός 22Κ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.