ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πετυχημένη η πρόβα

Σε ματς με ασθενέστερους αντιπάλους, Λουντ, Ζέκα, Γουακάσο, Λεντέσμα στήνουν μια θαυμάσια πρώτη γραμμή άμυνας έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου!

Πετυχημένη η πρόβα

Απόλυτα πετυχημένη η πρόβα με τους τέσσερις στις άμυνα και Λουντ, Ζέκα, Γουακάσο, Λεντέσμα στο σχήμα. Ο «Στράμα» προτίμησε τον Φινλανδό από τον Βιγιαφάνιες θέλοντας να επιβραβεύσει τον Ρόμπιν για το αψεγάδιαστο παιχνίδι που είχε κάνει στη Δανία «κλειδώνοντας» το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο, εκεί που στα πρώτα 45΄ η Μπρόντμπι είχε πάρει θάρρος εκμεταλλευόμενη την παθητικότητα του τριφυλλιού και την κάκιστη απόδοση του Κριστιάν Λεντέσμα.

Απέναντι σε παιδιά που έτρεχαν κι άλλαζαν γρήγορα μπάλες σπάζοντας το πράσινο πρέσινγκ στη σέντρα ο Παναθηναϊκός περιορίστηκε σε λίγα μέτρα χωρίς να διαθέτει χαφ που θα κρατήσει μπάλα, δίνοντας ευκαιρία στους μπακ να πάρουν μερικές ανάσες.

Ο κόουτς το είδε, πέρασε εκτός αγώνα τον Αργεντινό μαέστρο κι ο Λουντ μαζί με τον Πορτογάλο και τον Γκανέζο μεταμόρφωσαν το τριφύλλι στην επανάληψη. Η Μπρόντμπι είναι σίγουρα ανώτερη από το 80% των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημά μας συνεπώς ο προπονητής γνωρίζει την συνταγή για το πως μπορείς να φέρεις «ζαλάδες» σε όσους επιλέξουν να στήσουν «πούλμαν».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απάντηση είναι χαφ που να κερδίζουν μπάλες έξω από την περιοχή του αντιπάλου, έχοντας την δυνατότητα ν’ απειλήσουν είτε πλαγιοκοπώντας, είτε σουτάροντας από απόσταση (εξαιρετικοί στη Βοιωτία Λεντέσμα, «Γουάκα»), είτε πασάροντας, είτε παίζονντας το «ένα-δύο» με Μπεργκ, «Ίμπα» ή Λέτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.