ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίκτης για χάι-λάιτ

Πάλι έπαιξε λίγο όμως για μια ακόμα φορά το σκάρωσε το... μαγικό του ο «Βίγια».

Παίκτης για χάι-λάιτ

O Λούκας Βιγιαφάνιες είναι μπαλαδόρος και Αργεντινός, στοιχεία αρκετά για να τον βάλουν στην καρδιά του κόσμου. Ο λατινοαμερικάνος μπορεί να έπαιξε λίγο στη Λιβαδειά μα πάλι πρόσφερε το χάι-λάιτ του, στο 82΄ δέχεται ψηλά τη μπάλα από τον Κουτρουμπή, κοντρολάρει «χαζεύοντας» τον Ουόν που του έχει κολλήσει στην πλάτη, απελευθερώνεται και «κόβει» την άμυνα του Λεβαδειακού βγάζοντας τον Μπεργκ τετ-α-τετ.

Ο προπονητής τον εκτιμά (είχε «τρελαθεί» μαζί του στο 4-2 επί του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο όταν ο λεγάμενος είχε τρελάνει με τις κινήσεις του τον Βέμερ που τον είχε χρεωθεί), τον έχει χρησιμοποιήσει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ως αλλαγή (74΄ λεπτά έχει παίξει συνολικά στο Γιουρόπα), το Σάββατο την πρόσφερε ξανά την μεγάλη φάση παρότι πάτησε χορτάρι μόλις 13΄.

Ο «Βίγια» δείχνει πανέτοιμος όποτε καλείται να βοηθήσει. Με την ΑΪΚ στην Αθήνα μπήκε στο β μέρος κι ανέβασε την ομάδα, στο 65΄  είχε βγάλει υπέροχη μπαλιά στον Μπεργκ που σκόραρε αλλά είχε ξεχαστεί μπροστά από την άμυνα για ελάχιστα εκατοστά. Με την Μπρόντμπι στο τέλος «χάζεψε» τρεις αντιπάλους με τις κοφτές του ντρίμπλες αλλά ο αμυντικός πρόλαβε τον Λέτο που ήταν έτοιμος για το 4-0!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι τόσες πολλές οι λύσεις στα χαφ που αναγκαστικά ακόμα και παικταράδες αναγκάζονται να «γυαλίσουν» πάγκο. Ευλογία για την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που αυτοί δεν γκρινιάζουν και μπαίνουν στο γήπεδο με όρεξη να «δείξουν»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.