ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σβελτάδα στις αντιδράσεις

Πέρσι εμφανίστηκε βαρύς, φέτος πασάρει, μαρκάρει, σεντράρει ένα κλικ γρηγορότερα ο Ρόμπιν Λουντ.

Σβελτάδα στις αντιδράσεις

Ο Ρόμπιν Λουντ κερδίζει τον κόσμο και αλλάζει άρδην το κλίμα γι αυτόν μέσα σε 12  μόλις μήνες. Καθόλου αμελητέο κατόρθωμα αφού στο ξεκίνημά του οι περισσότεροι είχαν να λένε για την βραδύτητα ή την…κοιλιά του!!!

Το παιδί πάνω που πήγαινε να ενσωματωθεί στις νέες συνθήκες ζωής στην Αθήνα έμεινε παραπάνω από ένα μήνα εκτός προπονήσεων μετά από χτύπημα στους πνεύμονες στο Αζερμπαϊτζάν. Η μετάβαση από το ημιερασιτεχνικό φιλανδικό πρωτάθλημα στο επαγγελματικό έγινε ακόμα δυσκολότερη για ένα νέο 22 ετών  που όμως σήμερα παρουσιάζεται μεταμορφωμένος με την διαφορά να εντοπίζεται σε ταχύτητα, πάσα, τακτική ωριμότητα.

Σαφώς δεν έγινε …Μπολτ, μα τον βλέπεις πόσο έγκαιρα χώνεται στους κενούς χώρους, πασάρει δίχως χρονοτριβή, πως πάει στα μαρκαρίσματα και καλύπτει στην άμυνα, πως σημαδεύει με ακρίβεια τον συμπαίκτη.  Η σβελτάδα στις αντιδράσεις είναι απαραίτητη όταν παίζεις στον άξονα εκτός κι αν είσαι  μπαλαδόρος τύπου Ρεδόντο και Ζιντάν όπου αναγκάζεις τους άλλους να τρέξουν για σένα!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσιολογικότατη η απόφαση του προπονητή να επιβραβευτεί ο Λουντ με νέο συμβόλαιο αφού η δουλειά που έριξε στις προπονήσεις «βγάζει μάτια». Μαζί με τον Γουακάσο είναι οι πρώτοι υποψήφιοι να «γυαλίσουν» στους ξένους αν πραγματοποιήσουν καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, κάτι που θ’ αυξήσει κατακόρυφα την μεταπωλητική τους αξία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.