ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λείπει τρίτο «καθαρό» πεντάρι

Τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιούσε Παπαγιάννη ή Διαμαντάκο, τα λεπτά τους πιθανότατα να τα πάρει ο Πατ Καλάθης.

Λείπει τρίτο «καθαρό» πεντάρι

Ανησυχούν αρκετοί για το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό Superfoods δεν υπάρχει τρίτο «καθαρό» πεντάρι. Μετά την αποδέσμευση των μικρών (Διαμαντάκου, Παπαγιάννη) η θέση μάλλον θα καλυφτεί από διπλοθεσίτη (Γκιστ ή Φώτση), ενώ δεν θα μας κάνει εντύπωση αν στον πρώτο γύρο της Α1 πάρει λεπτά ο Πατ Καλάθης που μπόι διαθέτει (2.08) ενώ οι κινήσεις και το σουτ που διαθέτει στο ζωγραφιστό δεν τα λες κι άσχημα.

Φέτος στοίχημα για τον κόουτς είναι η προσθήκη στοιχείων που θα μακιγιάρουν την απουσία Διαμαντίδη και θα κάνουν το τριφύλλι να διακριθεί μέσα από την πολυμορφία του παιχνιδιού του. Ας πούμε μπορεί ο Νικ να είναι ο μοναδικός ικανός δημιουργός, ο Μπουρούσης ο μόνος που νιώθει άνετα να παίζει με πλάτη, όμως αν θυμηθούμε τι αντιμετώπιζε ο εκάστοτε κοουτς τα τελευταία χρόνια αυτά τα θέματα τα λες και μηδαμινά.

Πόσες και πόσες φορές δεν γκρίνιαζε ο κόσμος για ξεζούμισμα αθλητών, γι απουσία αθλητικότητας, για γρήγορα πόδια στην περιφέρεια, στοιχεία που αποτελούν την αλφαβήτα του μπάσκετ σήμερα. Οι προπονητές πορεύτηκαν με πλάνο, γνώση, επίγνωση των αναγκών κι έφτιαξαν ρόστερ που παρά τις όποιες ελλείψεις του (λείπει δεύτερος δημιουργός πλάι στον Καλάθη, θα ήταν ιδανικό αν ο Ρίβερς ήταν ψηλότερος, άπειρος Χαραλαμπόπουλος για να ριχτεί κατευθείαν στα βαθιά) δεν υστερεί σε πολλά έναντι των βασικών ανταγωνιστών.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 41.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.