ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιστή σύμμαχος η τύχη

Η μπάλα έχει κάνει τα χατήρια του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά ματς, ξεπληρώνοντας γραμμάτια για όσα (δεν) συνέβησαν με Καμπάλα, Μπριζ, Σταντάρ Λιέγης.

Πιστή σύμμαχος η τύχη

Για να πάρεις αποτελέσματα σ’ ευρωπαϊκό επίπεδο απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερου ειδικού βάρους θες και τύχη. Μέχρι τώρα μια χαρά έχει σταθεί δίπλα στον σύλλογο η τελευταία ξεπληρώνοντας βέβαια και …γραμμάτια από προηγούμενες σεζόν (δοκάρια με Σταντάρ Λιέγης, Καμπάλα, χαμένο πέναλτι με Μπριζ).

Με την ΑΪΚ τα πράγματα μπορεί να ζόριζαν αν ο Στιλ δεν απέκρουε τις δύο καλές προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο. Την πρώτη φορά η άμυνα έμεινε ακίνητη στην εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Αγγλος απομάκρυνε την κεφαλιά, στη δεύτερη ο Χουλτ δεν είχε δει τον Μπλόμπεργκ πίσω από την πλάτη του που ευτυχώς πλάσαρε πάνω στα χέρια του πορτιέρο. Υπήρχε άλλη μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, πάλι με στημένη μπάλα με την κεφαλιά του Μάρκανεν στο 11΄. Το τόπι βγήκε  άουτ ξεγελώντας ακόμα και τον γκολκίπερ Κάρλγκρεν που ούρλιαζε νομίζοντας ότι οι φιλοξενούμενοι σκόραραν.

Με την Μπρόντμπι ο ΠΑΟ εκτός από την ικανότητα του γκολκίπερ του να «βγάλει» το φαρμακερό σουτ του Πούκι στο πρώτο μέρος, ήταν τυχερός στις διαιτητικές αποφάσεις. Άνετα θα μπορούσε να αποβάλει ο ρέφερι τον Κουτρουμπή που είχε νεύρα στο ξεκίνημα και μοίραζε …αγκωνιές ενώ αν δεν έβγαζε εκτός ματς τον τερματοφύλακα στη φάση του πέναλτι δεν νομίζουμε να υπήρχε κανείς στο τριφύλλι που θα παραπονιόταν. Στη ρεβάνς η ομάδα δεν πλήρωσε την απίστευτη παθητικότητα των πρώτων 45 λεπτών. Μακάρι η εύνοια της τύχης να συνεχιστεί…

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.