ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ζοτς…»

Ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαμαντίδης: «Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ζοτς...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Νομίζω πως είναι τεράστια τιμή. Εύχομαι κάθε αθλητής να ζήσει κάτι τέτοιο»

«Έχω εισπράξει τόση αγάπη σε αυτή την ομάδα, αλλά το σημερινό ήταν κάτι μοναδικό. Έχω πει πολλές φορές “ευχαριστώ”, αλλά αυτή είναι η πιο σωστή λέξη» προσέθεσε για την αποθέωση που γνώρισε.

Στη συνέχεια  αναφέρθηκε και στην εικόνα του για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Ακόμη ψάχνονται, αλλά θεωρώ πως ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όλοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εγώ σταμάτησα, αλλά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει. Στις ομάδες, δεν πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα»

«Για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, νιώθω κάτι μοναδικό. Μακάρι να ήταν εδώ και εκείνος. Ξέρω πως έχει υποχρεώσεις, όμως. Τον αγαπώ πάρα πολύ».

Παράλληλα, έκανε το σχόλιό του και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζει στο τιμόνι της ΚΑΕ και βάζει τα λεφτά του για την αγάπη του για την ομάδα και το μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.