ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε ο Βαζέχα με τον Σισέ…

Το στοιχείο που διαφοροποιεί τον Μπεργκ από τους άλλους mega star του τριφυλλιού στο «9» είναι η ευχέρειά του να δημιουργήσει φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Ούτε ο Βαζέχα με τον Σισέ…

Ο Μάρκους Μπεργκ διαθέτει ένα στοιχείο που κανένα άλλο μεγάλο «εννιάρι» που πρόβαρε  το τριφύλλι δεν διέθετε στο ρεπερτόριό του, ο Σουηδός ξέρει μπάλα επιτελικού χαφ.

Ο τρόπος που βγαίνει εκτός περιοχής, κρατά μπάλα και σηκώνει το κεφάλι για να δει την κίνηση των συμπαικτών του είναι κάτι που δεν βλέπαμε συχνά από τον Σισέ ή τον Βαζέχα. Αν είχε αξιοποιήσει τις ασίστ «Βίγια», Λουντ στη Λειβαδιά, αν «έγραφε» το δοκάρι χθες, ο Μάρκους θα ήταν ήδη πρώτος σκόρερ, έχοντας συμμετοχή στο 90% των πράσινων γκολ.

Με την ΑΪΚ βγάζει την πάσα στον Ιμπάρμπο και μετά σκοράρει. Με την Μπρόντμπι βάζει τα δύο από τα τρία γκολ κι είναι μέσα στη συνεργασία με τον Λουντ που φέρνει το τέρμα του Ιβάνοφ. Στη Βοιωτία κερδίζει το πέναλτι, σερβίρει το γκολ στον Γουακάσο, με τον Αγιαξ σκοράρει, με τον ΠΑΣ έχει δοκάρι, αναδεικνύει σκόρερ τον Λουντ, βάζει δύο γκολ. Με καλύτερους συμπαίκτες στο πλευρό του ο διεθνής στράικερ βάζει πλώρη να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του  λίγες μέρες πριν υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.