Μπάσκετ

Αποδέχθηκαν την πρόταση Κοντονή, Διαμαντίδης-Σπανούλης

Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης, αποδέχθηκαν την πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και θα αρχίσουν επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία , με σκοπό να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση, αναμένεται να προβούν οι δύο αστέρες του ελληνικού μπάσκετ, μετά από πρόταση του κ. Κοντονή. Ο υφυπουργός Αθλητισμού στην πρόσφατη συνάντηση του, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, του πρότεινε να κάνει-μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη-επισκέψεις σε σχολεία της χώρας, με σκοπό να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή και θα εφαρμοστεί άμεσα, με τους δύο αθλητές, να επισκέπτονται τη Δευτέρα το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης θα επισκεφτούν τη Δευτέρα στις 10:30 π.μ το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της τρίτης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και κατόπιν της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, να ενώσει τους δύο κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές σε κοινή δράση, με στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Exit mobile version