ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Προπονήθηκε ο Σουηδός, εκτός Λέτο, Μέστο, Τελάντερ,

Επέστρεψε ο Χουλτ

Ένα πρόβλημα λιγότερο… για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος είδε τον Νίκλας Χουλτ να επιστρέφει στις προπονήσεις και να τίθεται στη διάθεση του ιταλού, για το ματς με τον Αστέρα.

Επέστρεψε ο Χουλτ

Ο Σουηδός μπακ-χαφ, επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας και έθεσε εαυτόν… διαθέσιμο για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στη Λεωφόρο.

Στον αντίποδα, εκτός προπόνησης έμειναν οι Μέστο, Λέτο, Μπουμάλ και Τελάντερ, οι οποίοι έκαναν ατομικό, ενώ ο Στάϊκος δεν προπονήθηκε λόγω αμυγδαλίτιδας (έκανε πυρετό).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.