ΘΕΜΑ

Πολυφωνία στην επίθεση

Δημιουργικός και παραγωγικός ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας 10 γκολ ενεργητικό, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 10 φορές, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (το σημερινό πέναλτι), σε μια σεζόν, που έχει ξεκινήσει σχεδόν… ιδανικά, με μοναδική παραφωνία, το 0-0 στο Αγρίνιο.

Μέχρι στιγμής, έχουν σκοράρει πέντε διαφορετικοί παίκτες για το «τριφύλλι» στα τέσσερα αυτά ματς. Τρία γκολ έχει ο Μάρκους Μπεργκ, τρία ο Λεντέσμα, όλα με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, δύο ο Λέτο και από ένα οι Γουακάσο και Λουντ.

Ο Σουηδός killer των «πράσινων» έχει σκοράρει τρεις φορές, δύο απέναντι στον ΠΑΣ στη Λεωφόρο και ένα απόψε, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κριστιάν Λεντέσμα, άνοιξε λογαριασμό στην πρεμιέρα, στη Λειβαδιά (έκανε το 0-1) ενώ «χτύπησε» δύο φορές απόψε.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο σκόραρε απέναντι στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ, ο Γουακάσο επίσης στη Λειβαδιά και ο Λουντ, απέναντι στους Γιαννιώτες στη δεύτερη αγωνιστική.

Exit mobile version