ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρόμπιν Λουντ: τα 3 + 1 «μυστικά» που έφεραν τη βελτίωση!

Το SDNA αποκαλύπτει τα 3 + 1 μυστικά της μεταμόρφωσης του Ρόμπιν Λουντ! Το πρόγραμμα για «σπρίντερ» των 100μ., η προπόνηση (δίχως μπάλα) στα τελευταία 20 μέτρα του γηπέδου, τα «γκάζια» του Αντρέα Στραματσόνι για την νοοτροπία και το... δώρο στον 23χρονο Φινλανδό!

Ρόμπιν Λουντ: τα 3 + 1 «μυστικά» που έφεραν τη βελτίωση!

Ναι, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο «βιονικός» Ζέκα είναι (υπερ)απαραίτητος και ο Κριστιάν Λεντέσμα είναι, πλέον, βαρόμετρο για το «τριφύλλι». Ποιος, όμως, τείνει να γίνει βασικός και… αναντικατάστατος στους «πράσινους» και θα έπαιρνε… άνετα το βραβείο του πιο βελτιωμένου ποδοσφαιριστή; Ο Ρόμπιν Λουντ! Ο Φινλανδός έχει μεταμορφωθεί συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν και το SDNA αποκαλύπτει τους τρεις άξονες στους οποίους κινήθηκε το… makeover του 23χρονου, που ως «δώρο» θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.