ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η τελική πρόταση σε Κουτρουμπή

Διαβάστε στο Panathinaikos24.gr. Τι πρόσφερε αρχικά ο Παναθηναϊκός, τι... εκνεύρισε τους ανθρώπους της ομάδας και γιατί ο Αντρέα Στραματσόνι πήρε πάνω του την υπόθεση. Ξεκαθαρίζει τις επόμενες 15 μέρες το θέμα

Η τελική πρόταση σε Κουτρουμπή

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες αναμένεται να ξεκαθαριστεί οριστικά και αμετάκλητα το θέμα του Γιώργου Κουτρουμπή και της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προχώρησαν στην τελική πρόταση προς τον παίκτη, η οποία φτάνει τις 280.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια συν κάποια μπόνους.

Ο Κουτρουμπής αρχικά είχε αρνηθεί την πρόταση των 250.000 ευρώ που του είχε κάνει ο Παναθηναϊκός, κάτι που φέρεται να είχε εκνευρίσει τόσο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, όσο και τους ιθύνοντες της ομάδας. Την υπόθεση ανέλαβε τις τελευταίες μέρες ο ίδιος ο Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος ήταν εκείνος που έκανε την τελική πρόταση στον «Κούτρου», που θα δώσει την απάντησή του τις επόμενες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.