ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ώρα… Euroleague

Στη μάχη της νέας Euroleague ρίχνεται απόψε ο Παναθηναϊκός Superfoods, που φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:15, NovaSports 2, panathinaikos24.gr). Μοναδική απουσία ο Μάικ Τζέιμς

Ώρα... Euroleague

Στη μάχη της νέας, ανανεωμένης Euroleague, μπαίνει από σήμερα ο Παναθηναϊκός Superfoods (21:15, Novasports2), που υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μετά τις νίκες επί του Προμηθέα και του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, οι «πράσινοι» θέλουν πρεμιέρα με το… δεξί και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει ως μοναδική απουσία τον Μάικ Τζέιμς.

Μπουρούσης και Γκιστ έδωσαν σύνθημα νίκης και παράλληλα τόνισαν πως κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε για τον αγώνα. «Προφανώς και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Υπάρχουν 16 ομάδες και όλες θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή δυνατά. Είναι πρεμιέρα και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ξέρετε όλοι ότι οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες και υπάρχουν στρεσογόνες καταστάσεις από κάποια παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία που πρέπει να έχουν. Η Ζαλγκίρις είναι μία ομάδα που αντιπροσωπεύει το λιθουανικό μπάσλετ, είναι πολύ σκληρή, της αρέσει η επαφή, γνωρίζει μπάσκετ και είναι καλή στο σετ παιχνίδι. Έχουν δημιουργούς στο πόιντ γκαρντ και στο λόου ποστ και χρειάζεται προσοχή από εμάς και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για 40 λεπτά. Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μάθεις να τη διαχειρίζεσαι από την αρχή».

Από την άλλη πλευρά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, είπε. «Συνολικά, βλέποντας το ρόστερ Παναθηναϊκού μπορείς να πεις ότι έχουν μια εξαιρετική ομάδα. Χωρίς αμφιβολία, ο Καλάθης και ο Μπουρούσης μπορούν να ξεχωρίσουν ως οι πιο επικίνδυνοι παίκτες και θα χρειαστεί να ελέγξουμε την άμυνά μας κατάλληλα. Θα χρειαστεί να σταματήσουμε τους σουτέρ τους επίσης. Σχετικά με τη φόρμα μας, ακόμη τη βρίσκουμε. Χρειαζόμαστε να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, αλλά βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση και με κάθε παιχνίδι».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 212.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται περισσότεροι από 10.000 φίλοι του «τριφυλλιού» στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της ομάδας και ουσιαστικά στα… αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.