ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποκάλυψη: «Ματιές» σε Χουάντερσον

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή αρέσει στον Παναθηναϊκό και αποτελεί έναν από τους τερματοφύλακες που έχει ξεχωρίσει ο Στραματσόνι από την ελληνική αγορά. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr

Αποκάλυψη: «Ματιές» σε Χουάντερσον

Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός έβλεπε τον Λουκ Στιλ να κάνει δύο μεγάλα λάθη απέναντι στην Ξάνθη και τους Ακρίτες να φεύγουν με τη νίκη από το «Απόστολος Νικολαϊδης», μερικά χιλιόμετρα βορειότερα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ένας άλλος τερματοφύλακας, ο Χουάντερσον του Ηρακλή, έπαιζε… μόνος του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και ήταν ο λόγος που ο ΠΑΟΚ επικράτησε μόλις με 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος πορτιέρο πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση, δείχνοντας τις τεράστιες ικανότητές του. Το όνομά του, άλλωστε, έχει «παίξει» σε ρεπορτάζ μεγάλων ομάδων, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση. Αυτό δεν αποκλείεται να… αλλάξει τους προσεχείς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει εδώ και αρκετό καιρό τον Χουάντερσον στη λίστα με τους τερματοφύλακες που ξεχωρίζει από την ελληνική αγορά. Και όσο συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις του 33χρονου πορτιέρο και ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση για την εξεύρεση τερματοφύλακα, τόσο θα αυξάνονται και οι πιθανότητες να γίνει κάποια κίνηση τον ερχόμενο Ιανουάριο. Περίοδο που δεδομένα οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν ζεστά με τη μεταγραφή τερματοφύλακα, αφού το ίδιο έκαναν και το περασμένο καλοκαίρι, παρά την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 14.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουάντερσον έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως από 1η Γενάρη μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, ενώ το αντίτιμο για να τον αποκτήσει κάποιος σύλλογος τον Ιανουάριο θα είναι μικρό, αν αναλογιστούμε πως ο Ηρακλής δεν θα ήθελε να τον χάσει εντελώς… τσάμπα. Ο Στραματσόνι έχει παρακολουθήσει τον παίκτη και το… report βγάζει πολλά θετικά στοιχεία για τον Βραζιλιάνο, που είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσει για τα καλά τους επόμενους μήνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.