ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γκέρσον και Γιαννάκης στο προσκήνιο

Ο Παναθηναϊκός superfoods ψάχνει τον επόμενο προπονητή του, μετά την παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη και οι Πίνι Γκέρσον και Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ψηλά στη λίστα.

Γκέρσον και Γιαννάκης στο προσκήνιο

Μετά τη φυγή του “Αρτζι”, καθώς, όπως προκύπτει ο Ελληνας προπονητής διαφώνησε με τον ερχομό ενός ακόμη ανθρώπου από το NBA για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ, οι πράσινοι βγαίνουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη και με την ομάδα να έχει πεσμένη ψυχολογία, με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτά των Παναγιώτη Γιαννάκη και Πίνι Γκέρσον. Οι δυο προπονητές χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αλλωστε, πρόσφατα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είχε τοποθετηθεί δημοσίως για τον Ισραηλινό, τονίζοντας ότι είχε κάνει λάθος όταν δεν τον είχε αποκτήσει.

Επίσης, μια περίπτωση που ίσως πέσει στο τραπέζι είναι αυτή του Τσάβι Πασκουάλ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύντομα, θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο διάδοχος του Πεδουλάκη, με τα δυο ονόματα που σας γράψαμε παραπάνω να “παίζουν” δυνατά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.