ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης

Διαβάστε τη λεπτομέρεια... που «ανάγκασε» τον Αργύρη Πεδουλάκη να δηλώσει την παραίτηση του.

Γι' αυτό παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλλε την παραίτηση του στην διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έγινε δεκτή. Ο λόγος που ο Περιστεριώτης προπονητής παραιτήθηκε δεν είχε να κάνει με το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ καθ’ αυτό, αλλά διότι διαφώνησε μ’ έναν όρο, το οποίο είχε υπογράψει με το «τριφύλλι» το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο όρος αυτός προέβλεπε την απόκτηση ενός προπονητή από το NBA,  ο οποίος θα ενσωματωνόταν στο τεχνικό τιμ του «Άρτζι» και θα ήταν υπεύθυνος για  το σχεδιασμό επιθετικών συστημάτων και την προπόνηση πάνω σ’ αυτά. Παρ’ ότι αυτό είχε συμφωνηθεί και υπογραφεί στο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές και μάλιστα προ ημερών ο Πεδουλάκης με τους ανθρώπους της ομάδας το είχαν ξανασυζητήσει, στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Έλληνας προπονητής αρνήθηκε να δεχτεί τον όρο και παραιτήθηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.