ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη

Ξεκινούν οι επαφές

Η σύσκεψη των στελεχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για το θέμα του νέου προπονητή έλαβε τέλος και πλέον ξεκινά ο κύκλος των πρώτων επαφών με τους επικρατέστερους υποψηφίους.

Ξεκινούν οι επαφές

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η σύσκεψη που συγκροτήθηκε από τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με κύριο και μοναδικό θέμα συζήτησης τον διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Μάνο Παπαδόπουλο, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη, ανέλυσαν διεξοδικά όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή προπονητική αγορά, απορρίπτοντας μάλιστα μια σειρά υποψηφίων. Ωστόσο, φαίνεται πως μέχρι αυτή την ώρα, η «πράσινη» ΚΑΕ δεν έχει κατασταλάξει στον «εκλεκτό», ξεκινώντας τις επαφές με όσους προπονητές «πήραν» το «πράσινο φως» από τη λίστα της σύσκεψης.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, «παίζουν» δυνατά ονόματα προπονητών όπως ο Τσάβι Πασκουάλ, Πίνι Γκέρσον, Λούκα Μπάνκι και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (ο οποίος δεσμεύεται λόγω του συμβολαίου του με τη Ζαλγκίρις), ενώ δεν έχει αποκλειστεί από «επίσημα χείλη» ούτε η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.