Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη

Ξεκινούν οι επαφές

Η σύσκεψη των στελεχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για το θέμα του νέου προπονητή έλαβε τέλος και πλέον ξεκινά ο κύκλος των πρώτων επαφών με τους επικρατέστερους υποψηφίους.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η σύσκεψη που συγκροτήθηκε από τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με κύριο και μοναδικό θέμα συζήτησης τον διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Μάνο Παπαδόπουλο, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη, ανέλυσαν διεξοδικά όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή προπονητική αγορά, απορρίπτοντας μάλιστα μια σειρά υποψηφίων. Ωστόσο, φαίνεται πως μέχρι αυτή την ώρα, η «πράσινη» ΚΑΕ δεν έχει κατασταλάξει στον «εκλεκτό», ξεκινώντας τις επαφές με όσους προπονητές «πήραν» το «πράσινο φως» από τη λίστα της σύσκεψης.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, «παίζουν» δυνατά ονόματα προπονητών όπως ο Τσάβι Πασκουάλ, Πίνι Γκέρσον, Λούκα Μπάνκι και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (ο οποίος δεσμεύεται λόγω του συμβολαίου του με τη Ζαλγκίρις), ενώ δεν έχει αποκλειστεί από «επίσημα χείλη» ούτε η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Exit mobile version