Επιστρέφει ο Λουκάς, αρκεί να περάσει τα ιατρικά τεστ

Μαυροκεφαλίδης, ο πρώτος….

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού Superfoods επί εποχής Πασκουάλ, θα είναι αυτή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Eurohoops.net”, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού Superfoods, επί Πασκουάλ, με τον Καταλανό να εισηγείται την απόκτηση του 32χρονου σέντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, στα τέλη Αυγούστου.

Ο Πασκουάλ γνωρίζει τον Λουκά από την θητεία του στη Μπαρτσελόνα, όταν τον είχε φέρει στη Βαρκελώνη, το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν ’12-’13, απ’ όπου και μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι εκείνης της περιόδου.

Ο Λουκάς φόρεσε την πράσινη φανέλα τη διετία ’13-’15, έπαιξε αρκετά καλά, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, εντούτοις δεν του ανανεώθηκε το συμβόλαιο επί Τζόρτζεβιτς, ο οποίος προτίμησε να φέρει τον Κούζμιτς στη θέση του, πήγε στην ΑΕΚ, έκανε… παπάδες, όντας ο κορυφαίος σκόρερ της Α1, ωστόσο έμεινε ελεύθερος από τους “κιτρινόμαυρους” λόγω διαφορών με την ομάδα, όσον αφορά έναν τραυματισμό που είχε, θεωρώντας πως δεν προσέχθηκε όπως θα έπρεπε.

Η Γαλατασαράι έκανε το βήμα, προσπάθησε να τον αποκτήσει, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για ιατρικό πρόβλημα (κόπηκε στα ιατρικά), ωστόσο ουδείς γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια. Ο Λουκάς ούτως ή άλλως θα υποβληθεί σε ιατρικά τεστ, τα οποία εάν περάσει με επιτυχία, θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Exit mobile version