ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ εναντίον όλων! (Vid)

Δείτε ένα εκπληκτικό κάρφωμα του Τζέιμς Γκιστ, από τις μέρες του στη Μάλαγα!

Γκιστ εναντίον όλων! (Vid)

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, συνεχίζει την αναδρομή του, στα 30 κορυφαία καρφώματά του στην Ευρώπη, με το νούμερο «15». Ένα απίστευτο κάρφωμα, από αυτά, που μόνο ο Γκιστ ξέρει να κάνει!

Δείτε το:

Day 15 of 30: God has blessed me with 30 years of life on this day and all I can be is Thankful! Thankful for all the people God has put in my life, Thankful for all the trials and tribulations God has brought me through, Thankful for my beautiful Wife and Daughter, Thankful for my family who loves me very much, and Thankful for the Gift of Body Bagging People lol.. On my birthday 4 years ago I committed this homicide. #HappyBirthdayJG#WelcomeToTheDIRTY30Club#ZipEmUp#ToeTagThisBamma

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.294 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.