ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουλιμπαλί: «Όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Κουλιμπαλί: «Όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Είναι λίγο περίπλοκο, αλλά δημιουργούμε ευκαιρίες, που δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις δεν μπορείς και να κερδίζεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

 Για το αν είναι ψυχολογικό το πρόβλημα στο γκολ: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Όταν θα ξεκινήσουμε να σκοράρουμε θα ανέβει η αυτοπεποίθησή μας. Ξέρουμε ότι το δυσκολότερο είναι να σημειώνεις γκολ. Από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να σκοράρουν γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.