ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου του Τσάβι Πασκουάλ

Πασκουάλ: «Αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, είναι αυτό που θέλω!»

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος, κατανόησε την έλλειψη συγκέντρωσης στο δεύτερο, ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά, πως έχει ακόμα πολλή δουλειά, προκειμένου να παρουσιάσει την ομάδα που θέλει.

Πασκουάλ: «Αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, είναι αυτό που θέλω!»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε επίσης στον Νικ Καλάθη, αλλά και στους Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο και Πατ Καλάθη, που δεν χρησιμοποίησε καθόλου, σε δεύτερο συνεχές παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο και για την υποδοχή που μου επεφύλαξε, ελπίζω να μπορέσω να φέρω καλά αποτελέσματα, είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, παίξαμε ένα πλήρες παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στο τρίτο δεκάλεπτο, χάσαμε εύκολα λει απ που θα μας έδιναν τη δυνατότητα να έχουμε εύκολη συνέχεια, αλλά στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, σταματήσαμε να αμυνόμαστε, δεχτήκαμε ένα σερί 10-0 νομίζω, μπορέσαμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε έμορφα την εβδομάδα».

Για τον Καλάθη ο οποίος μετά από δύο δύσκολα ματς μόλις δυο λάθη:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος πως ηγείται της ομάδας, είναι απαραίτητο να το έχει αυτό ο βασικός πόιντ γκαρντ, έχει κάνει γεμάτα παιχνίδια, στο 4ο δεκάλεπτο ίσως να έμεινε από δυνάμεις αλλά είναι κάτι φυσιολογικό».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως εξηγεί την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας τόσο γρήγορα:

«Δε θέλω να μιλήσω για το παρελθόν. Από σεβασμό προς τον κόουτς Πεδουλάκη και τον κόσμο που δούλευε και δουλεύει στην ομάδα. Θα μιλήσουμε για ότι συμβαίνει τώρα. Είμαστε σε ένα σωστό δρόμο, έχουμε βρει μια ισορροπία με τη βοήθεια του σταφ και έχουμε να καταφέρει να εισάγουμε κάποια πράγματα που βοηθούν, δουλεύουμε σε λεπτομέρειες κάποιων πραγμάτων και αυτό που είδαμε σήμερα στο πρώτο ημίχρονο μ’ άρεσε και θεωρώ πως η ομάδα θα παίξει καλύτερα. Παίξαμε καλά, είχαμε γρήγορη οργάνωση σε άμυνα και επίθεση και πιστεύω ότι ήμασταν επιθετικοί σε κάθε φάση και πιέσαμε πολύ».

Αν μπορεί με εννέα μόνο παίκτες να προχωρήσει η ομάδα, με δεδομένο πως έμειναν εκτός και πάλι οι Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος και Καλάθης Π.:

«Σίγουρα θα παίξουμε και με αυτούς τους παίκτες. Έχω εμπειρία με τέτοιους παίκτες που βρίσκονται κοντά στο να κάνουν το άλμα και να γίνουν παίκτες ευρωλίγκας. Πολλές φορές βιαζόμαστε να τους δούμε, πρέπει να εμφανιστούν όταν θα είναι πλήρως έτοιμοι, γιατί αλλιώς κόβουμε τη βελτίωση που πιθανώς να έχουν, σαν ταλέντα. Ακόμα τους μαθαίνω, σιγά-σιγά, θα χρειαστώ χρόνο να δουλέψω μαζί τους, είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός για όλους, και είναι τώρα είναι η στιγμή που θέλουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε όλα τα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.