ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Ρίβερς: «Ολοι ενωμένοι»  

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το πόσο δύσκολη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για την ομάδα, για την καλή άμυνα του «τριφυλλιού» αλλά και τι ζητάει ο Τσάβι Πασκουάλ από τους παίκτες του.

Ρίβερς: «Ολοι ενωμένοι»  

Ο Αμερικανός σημείωσε 12 πόντους μάζεψε δύο ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ και πέτυχε ένα κλέψιμο στη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έφτασε έτσι τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πήρατε μια πολύ καλή νίκη απόψε, μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη ωστόσο φάνηκε ότι χάσατε την συγκέντρωσή σας στην τέταρτη περίοδο, τι συνέβη;

«Ήταν μια ομαδική δουλειά. Στην τέταρτη περίοδο δεν παίξαμε πολύ καλά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Οι πόντοι παίζουν ρόλο στην Ευρωλίγκα είχαμε μια διαφορά 21 πόντων και τελικά τελειώσαμε το παιχνίδι με διαφορά 10 πόντων. Παρόλα αυτά ήταν μια καλή νίκη και τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Δευτέρας και έπειτα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εφές.»

Στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ πήρατε τη νίκη στην εκπνοή του αγώνα και απόψε παρά την κούραση, πήρατε μια εύκολη νίκη

«Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο παρκέ και αυτό γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει ωστόσο να συνεχίσουμε να παίζουμε ως μια ενωμένη ομάδα. Να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι. Η κίνηση της μπάλας ήταν πιο αργή στην τέταρτη περίοδο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Σίγουρα ο κόουτς θα επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι πριν το παιχνίδι με την Εφές.»

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έδειξε για πρώτη φορά φέτος πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που το αποδίδεις;

«Σίγουρα η άμυνά μας είναι δυνατή σίγουρα θα έχουμε κάποια κενά μέσα στο παιχνίδι όμως η απόδοσή μας απόψε ήταν κυριαρχική. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα θα συμφωνήσω πως είχαμε πολύ καλή απόδοση στην άμυνά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό και να την κάνουμε ακόμη καλύτερη, κάτι που μας λέει και ο κόουτς κάθε μέρα.»

Είχες αναφέρει πως θα υπάρχει ο παράγοντας κούραση με τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Μπάμπεργκ και Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο δεν φάνηκε κάτι τέτοιο στο παρκέ απόψε που το αποδίδεις;

«Είχαμε πολύ καλή φυσική και πνευματική προετοιμασία γι αυτά τα παιχνίδια, γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο να πάμε στην Μπάμπεργκ να αγωνιστούμε και μετά να επιστρέψουμε να κάνουμε προπόνηση και να ξανά αγωνιστούμε την επόμενη μέρα με τον Ερυθρό Αστέρα. Αλλά τα βγάλαμε πέρα, μείναμε συγκεντρωμένοι για 30 λεπτά του αγώνα και έτσι πήραμε μια ακόμη σημαντική νίκη για εμάς.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.