ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έβαλε… φωτιά στο ματς ο Ρουμελιώτης

Γνωστός για τα αντί… Παναθηναϊκά του αισθήματα, ο παίκτης της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης έβαλε φωτιά στο ματς που διεξάγεται αυτή την ώρα.

Έβαλε… φωτιά στο ματς ο Ρουμελιώτης

Ο παίκτης των Πατρινών κατά τη διάρκεια του 3ου σετ με το σκορ στο 17-13, άρχισε τους θεατρινισμούς… όταν άρχισε να παραπονιέται πως τον τσούζουν τα μάτια του, εξαιτίας ενός καπνογόνου που είχαν ανάψει οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Το γεγονός βέβαια πως στην αμέσως επόμενη φάση και χωρίς πλέον να τον ενοχλούν τα μάτια του, πανηγύρισε προκλητικά έναν πόντο της ομάδας του…

Η προσπάθειά του να διακοπεί το παιχνίδι εις βάρος των «πράσινων», απέβη άκαρπη, αλλά η ένταση που δημιούργησε επηρέασε τον κόσμο, με επεισόδια να λαμβάνουν χώρα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην κερκίδα των επισήμων, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί ακόμα οι λόγοι και ποιοι ήταν οι εμπλεκόμενοι.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (VOLLEYLEAGUE 2016-2017)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.