Ποδόσφαιρο

Η αναγνώριση του Μολέδο

Το κλίμα στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν «βαρύ». Η συντριβή από τη Σταντάρ οδήγησε στις αναμενόμενες και φυσιολογικές αποδοκιμασίες του κόσμου προς τους παίκτες. Ωστόσο ένας από αυτούς κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα...

Το άσχημο και «βαρύ» φινάλε της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού, προκάλεσε τις άμεσες αντιδράσεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους λίγο μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος της Σταντάρ.

Το σύνθημα που «δονούσε» την ατμόσφαιρα αποτύπωνε πλήρως το «κλίμα» που επικρατούσε: «Νικήστε τον Ολυμπιακό, αλλιώς μην ξαναμπείτε στο γήπεδο αυτό…». Μετά το σφύριγμα της λήξης δε, οι αποδοκιμασίες του κοινού προς τους παίκτες έγιναν εντονότερες. Ουδείς ξέφυγε από το «γιουχάρισμα» των οπαδών. Εκτός από έναν…

Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν ο μοναδικός παίκτης του «τριφυλλιού» ο οποίος απέσπασε τα χειροκροτήματα της εξέδρας. Παρά την πικρία που επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών, εκείνη δεν στάθηκε αρκετή για να «παρασύρει» τον Βραζιλιάνο μπακ στην ίδια «μοίρα» με τους υπόλοιπους.

Εξάλλου, στο διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα, ο 29χρονος σέντερ μπακ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το χειροκρότημα των απαιτητικών οπαδών της ομάδας, με το «σπαθί» του. Σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, ενώ υπάρχουν ορισμένες φορές που ο ίδιος φαίνεται να «κρατά» την αμυντική συνοχή του Παναθηναϊκού.

Έτσι, ακόμη και έπειτα από μια τραγική για τον Παναθηναϊκό βραδιά, η προσπάθεια και η αξία του Μολέδο αναγνωρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος επιβραβεύει όσους γνωρίζουν το βάρος που κουβαλά αυτή η φανέλα.

Exit mobile version