ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση… ΟΑΚΑ!

Ξεκινά από σήμερα η «εβδομάδα των παθών» για τον Παναθηναϊκό Superfoods ο οποίος έχει στο πρόγραμμά του τρία ντέρμπι σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα σε διάστημα μόλις επτά ημερών!

Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση... ΟΑΚΑ!

Το απόγευμα της Κυριακής, η αναμέτρηση με τον Κολοσσό εξελίχθηκε βάσει σχεδίου για τους «πράσινους». Ο Τσάβι Πασκουάλ άνοιξε για άλλη μια φορά το rotation, ξεκούρασε πολύτιμες μονάδες του ρόστερ και είδε την ομάδα να επικρατεί με «σβηστές» τις «μηχανές» και με σοβαρότητα του Κολοσσού με 80-65.

Από εδώ και στο εξής, τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν, καθώς το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας θα βρίσκονται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι για τις επόμενες επτά ημέρες, δίνοντας τρία παιχνίδια «φωτιά» σε Ευρωλίγκα και Basket League.

Η πρώτη «στάση» θα είναι στη Μαδρίτη. Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης για την πρωτεύουσα της Ισπανίας και την Τετάρτη το βράδυ (16/11) θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ. Έπειτα θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα καθώς δύο ημέρες αργότερα, υποδέχονται τον Ολυμπιακό (18/11).

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τα δύο απανωτά ντέρμπι στην Ευρωλίγκα, υπάρχει και εκείνο με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και μία ημέρα αργότερα (21/11) θα αντιμετωπίσει τους «κίτρινους» στο «Νick Galis Hall».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.