ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπερέχει του Γιουλ ο Καλάθης…

Νικ Καλάθης και Σέρχιο Γιουλ, αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς, Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Έλληνα γκαρντ, να κερδίζει τον Ισπανό στα.. σημεία.

Υπερέχει του Γιουλ ο Καλάθης…

Καλάθης και Γιουλ συνθέτους ένα «καυτό» ζευγάρι στη θέση του point guard, με τους δύο άσους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στο «BarclayCard Center», με την έκβασή της προσωπικής τους μονομαχίας να δίνει προβάδισμα νίκης, είτε στο «τριφύλλι», είτε στη Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Γιουλ μπορεί να κατέχει την τρίτη θέση στη λίστα των σκόρερ (18,5 ανά ματς), μπορεί να είναι κάθε εβδομάδα και σε ένα highlight και να λατρεύεται σα Θεός στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, εντούτοις, ο Καλάθης είναι αυτός, που βάσει των αριθμών, είναι ο καλύτερος, ή αν θέλετε ο πιο ουσιαστικός.

Συγκεκριμένα, ο Καλάθης βρίσκεται στο top-5, τριών στατιστικών κατηγοριών, έναντι μίας του Γιουλ. Ο αρχηγός των «πράσινων»  με index rating 17,8 βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας, ενώ παράλληλα βρίσκεται στην 3η θέση στις ασίστ (7,3) αλλά και στην 5η στα κλεψίματα με 1,7 ανά παιχνίδι.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.