ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ vs Ολυμπιακός… σημειώσατε άσο! (vid)

Ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, έχει το «πάνω χέρι» όσον αφορά τις συναντήσεις του με τον Ολυμπιακό, ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Πασκουάλ vs Ολυμπιακός... σημειώσατε άσο! (vid)

Σε λίγες ώρες (21:15), ο Τσάβι Πασκουάλ θα λάβει το «βάπτισμα του πυρός» όσον αφορά το ελληνικό ντέρμπι αιωνίων, στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, η ομάδα του Πειραιά μόνο άγνωστη δεν είναι για τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος απόψε θα τη βρει για 14η φορά στο δρόμο του, έχοντας μάλιστα αρκετά καλή παράδοση εναντίον της, καθήμενος στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού μετρά 8 νίκες και 5 ήττες απέναντι στον Ολυμπιακό. Το πρώτο τους συναπάντημα συνέβη τη σεζόν 2008-09 στο Final-4 του Βερολίνου, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη, επικρατώντας της στο μικρό τελικό με 95-79.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία φορά που Πασκουάλ και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους ήταν την σεζόν που μας πέρασε, με τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί άνετα των «ερυθρόλευκων» εντός έδρας με 82-66,

Βέβαια, η μεγαλύτερη και καθοριστικότερη όλων, ήταν η επικράτηση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Final-4 του Παρισιού τη σεζόν 2009-10, με τους «Μπλαουγκράνα» να σηκώνουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο επικρατώντας με 86-68 του Ολυμπιακού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.