ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΟΑΚΑ, το πράσινο… ηφαίστειο!

Πάνω από 18.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν απόψε το βράδυ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι «αιωνίων» και να στηρίξουν τους παίκτες του Πασκουάλ στο δρόμο προς τη νίκη!

ΟΑΚΑ, το πράσινο... ηφαίστειο!

Οι ευρωπαϊκές βραδιές του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ αποτελούν εδώ και χρόνια μια αξέχαστη εμπειρία για όποιον βρεθεί στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η «πράσινη» εξέδρα έχει δώσει πάμπολλες φορές τα «διαπιστευτήριά» της, μετατρέποντας το αχανές γήπεδο σε ένα «ηφαίστειο», ένα «καμίνι» ωθώντας τους παίκτες της ομάδας στο δρόμο προς τη δόξα.

Το σκηνικό αυτό αναμένεται να επαναληφθεί και απόψε, καθώς πάνω από 18.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο πλάι της ομάδας, η οποία δίνει ακόμη ένα ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό σε φόντο… ευρωπαϊκό.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυνατά, Παναθηναϊκά, χωρίς ακρότητες, με τη δύναμη της φωνής και των συνθημάτων, ο «εξάστερος» θα έχει για άλλη μια φορά την ευκαιρία να διαθέτει στο πλευρό του χιλιάδες φωνές ως συμμάχους, στην πορεία προς τη νίκη.

Η δύναμη των «πράσινων» οπαδών είναι μεγάλη… Δυναμικά, κόσμια, για την ομάδα… για τον Γκιστ, για τον Παναθηναϊκό μας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.