ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με «Μπάρτσα» ο Τζέιμς!

Ετοιμάζεται για… Βαρκελώνη ο Μάϊκ Τζέιμς, με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfoods, αναφορικά με τον Αμερικανό, να κάνουν λόγο για συμμετοχή στο ματς στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Με «Μπάρτσα» ο Τζέιμς!

Ο Μάϊκ Τζέιμς, συμμετείχε σε μέρος της χθεσινής προπόνησης του «τριφυλλιού», άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από την ετοιμότητα του Αμερικανού, ο οποίος έβγαλε το κομμάτι της προπόνησης, χωρίς ενοχλήσεις, έχοντας διάθεση και όρεξη για δουλειά!

Ο Τζέιμς έχει κάνει μεγάλη… ρελάνς, πάτησε παρκέ πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα και πλέον βάζει πλώρη για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, την ερχόμενη εβδομάδα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» (2/12, 22:00).

Το ιατρικό τιμ της ομάδας, θεωρεί πως ο Τζέιμς, θα μπορέσει από Δευτέρα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, με στόχο να συμμετέχει στην αποστολή των «πράσινων» για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να σημειωθεί πως η πιθανή συμμετοχή του στο ματς στη Βαρκελώνη, αποτελεί μια εκτίμηση που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα, αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα φανεί το κατά πόσο έτοιμος είναι ο Τζέιμς, μετά από την σχεδόν δίμηνη αποχή του.

Σε κάθε περίπτωση, η ώρα της επιστροφής του Τζέιμς, που τόσο έλειψε από το «τριφύλλι», είναι γεγονός, με τον Αμερικανό, μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Αυτό σε συνδυασμό με την απόκτηση του Κένι Γκάμπριελ, ανεβάζει το επίπεδο του Παναθηναϊκού, με τον Τσάβι Πασκουάλ, να έχει περισσότερες λύσεις, να ανοίξει το rotation και να παίξει επιτέλους πλήρης, για πρώτη φορά στη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.