ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΕΝΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Ευτυχισμένος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Κένι Γκάμπριελ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τον πρώτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και για τι να περιμένουν οι οπαδοί από εκείνον φέτος.

«Ευτυχισμένος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods, είχε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του εξάστερου στη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα με 86-80 και άφησε καλές εντυπώσεις. Στα 12:27 λεπτά συμμετοχής του, σημείωσε 2 πόντους, 2 ριμπάουντ 1 ασίστ και 1 μπλοκ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο panathinaikos24.gr:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την πρώτη σου συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods;

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένιωσα απίστευτα καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι σε αυτή την ομάδα και που θα παίζω για τόσο εντυπωσιακούς οπαδούς. Λατρεύω να παίζω για τόσο παθιασμένους οπαδούς.

Έχεις πει πως πρέπει να καλύψεις επάξια το κενό του Τζέιμς Γκιστ ποια είναι τα καλύτερά σου στοιχεία ως παίκτης;

Το καλύτερο μου χαρακτηριστικό είναι το πόσο αθλητικός παίκτης είμαι. Μπορώ να πάρω ριμπάουντ πολύ καλύτερα απ΄ ότι έκανα στο ματς με την Νταρουσάφακα, να παίζω καλή άμυνα και κάθε φορά να δίνω ότι έχω στο παρκέ για την ομάδα μου.

Ποιες οι εντυπώσεις σου από τον κόουτς της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ;

Μου αρέσει πολύ ως προπονητής. Έχει πολύ υψηλό μπασκετικό ΙQ και θα με βοηθήσει πολύ να έχω έναν τέτοιο κόουτς στην καριέρα μου. Είναι πολύ καλός και μας λέει να παίζουμε με συγκέντρωση και να παίζουμε πολύ καλά σαν ομάδα. Θέλει να τα πηγαίνουμε πολύ καλά σε κάθε κατοχή της μπάλας μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Ποιες ήταν οι οδηγίες του κόουτς στο πρώτο σου ματς;

Μου είπε απλά να βγω στο παρκέ και να είμαι ο εαυτός μου, ακόμη μαθαίνω τα συστήματα της ομάδας, αλλά όσο θα είμαι ο εαυτός μου θα είμαι μια χαρά.

Με το που μπήκες στο παρκέ στην δεύτερη περίοδο, στην πρώτη φάση του αγώνα που συμμετείχες έκανες μπλοκ τι να περιμένουμε από εσένα φέτος;

Περισσότερα μπλοκ. Μου αρέσει να μπλοκάρω! (γέλια). Είμαι καλός στο να μπλοκάρω, αλλά και να παίρνω ριμπάουντ. Μπορώ να παίξω κάτω από το καλάθι αλλά και στο μακρινό δίποντο. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου σε κάθε θέση, με κάθε τρόπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.