ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Ανυπομονώ για το ματς με τη Μπάρτσα»!

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την επιστροφή του, για το αν νιώθει έτοιμος αλλά και την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο ματς με την Μπαρτσελόνα

«Ανυπομονώ για το ματς με τη Μπάρτσα»!

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από διάστημα δύο μηνών και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα με 86-80 σημειώνοντας 7 πόντους, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Επέστρεψες μετά από δύο μήνες. Νιώθεις έτοιμος;

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ναι νιώθω πως είμαι έτοιμος. Το ματς με την Νταρουσάφακα μου έδωσε αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων θα μου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Πλέον με την επιστροφή σου θα βοηθήσεις πολύ και τον Νικ.

Σίγουρα. Όταν έπαιζε 35 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, λογικό ήταν να κουράζεται, τώρα όμως είμαι εδώ για να μοιραζόμαστε τα λεπτά συμμετοχής.

Τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα, καθώς απόψε πήρατε μια δύσκολη νίκη μετά από δύο ήττες, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Η Ευρωλίγκα φέτος είναι πιο δύσκολη. Είχαμε μερικά πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά τα χάσαμε εμείς από δικά μας λάθη προς το τέλος του κάθε παιχνιδιού αν βελτιώσουμε αυτό, θα είμαστε μια χαρά.

Πλέον έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ανυπομονείς γι αυτό το παιχνίδι;

Ανυπομονώ να πάω στην Βαρκελώνη, είναι μια πολύ ωραία πόλη και ανυπομονώ γι αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.