ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Η Πλατεία με τ’ «αγκάθια»! (vid)

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται το απόγευμα της Κυριακής (19:30) σε μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη για εκείνον, καθώς κοντεύουν τέσσερα χρόνια από το τελευταίο «διπλό» του στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Η Πλατεία με τ' «αγκάθια»! (vid)

Η επιστροφή της Σουπερλίγκας στην κανονική της ροή «αναγκάζει» τον «πληγωμένο», λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, Παναθηναϊκό να παλέψει για τη νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά δεν του «πηγαίνει», ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια…

Όσον αφορά τον αυριανό του αντίπαλο, τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός, εκτός των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από αυτόν, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και δείχνει ικανή να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Νέα Σμύρνη αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια ένα άβατο «ναρκοπέδιο» για τους «πράσινους» οι οποίοι την «άλωσαν» για τελευταία φορά στις 2 Δεκεμβρίου του 2012, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος . Τότε, η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε επικρατήσει με 2-1 του Πανιωνίου χάρη στα γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου (24′) και του Λουκά Βύντρα (28′), τα οποία «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκτοτε, ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις αποτυχημένες απόπειρες στην Πλατεία, έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Στις 24 Αυγούστου του 2013 οι «πράσινοι» είχαν υποστεί βαριά ήττα με 3-0, την επόμενη χρονιά ο Μάρκους Μπεργκ είχε ισοφαρίσει το γκολ του μετέπειτα συμπαίκτη του Ολιβιέ Μπουμάλ για το τελικό 1-1, ενώ πέρσι, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015, ο Τάσος Μπακασέτας (με τη βοήθεια του Στιλ) είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Η Νέα Σμύρνη λοιπόν κρύβει πολλά «αγκάθια» για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πέραν αυτών όμως, οι «πράσινοι» πρέπει να ξεπεράσουν και τον δικό τους, προσωπικό «βραχνά. Στα τελευταία εννέα παιχνίδια έχουν πανηγυρίσει μόλις μία φορά (κόντρα στον Ηρακλή στη Λεωφόρο), ενώ «ψάχνουν» το «διπλό» από τις αρχές Σεπτέμβρη και την «τριάρα» στη Λιβαδειά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.