ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «τάνγκο» του Λούκας! (vid)

Δείτε σε βίντεο το όμορφο γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες που έδωσε στον Παναθηναϊκό τον βαθμό της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη.

Το «τάνγκο» του Λούκας! (vid)

Συνολικά, η απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανιωνίου το απόγευμα της Κυριακής, ήταν για άλλη μια φορά κάτω του μετρίου.

Ωστόσο υπήρχε και ένας παίκτης ο οποίος ξεχώριζε σαν τη «μύγα» μεσ’ στο «γάλα», όντας ένα «κλικ» παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες που κατέθεσε πολλά αποθέματα ενέργειας στο γήπεδο και ήταν ο μόνος ο οποίος σε προδιέθετε πως μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπερ και εγένετο! Ο Βιγιαφάνιες «μίλησε» στο τέλος πετυχαίνοντας ένα γκολ «σήμα κατατεθέν» της αργεντίνικης καταγωγής του.

Δέχθηκε την πάσα του Ρέις, απέφυγε εύκολα τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο τελείωμα έσωσε έστω τα προσχήματα για τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το ωραίο γκολ του «Βίγια» στο παρακάτω βίντεο:

Lucas Villafanez – GOAL – Panionios 1… από ushtria-Clirimtare-e-kosoves-uCk

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.