ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ 22 ΗΜΕΡΕΣ!

Ντέρμπι να δουν τα μάτια σου!

Η κληρωτίδα της ΕΟΚ είχε... κέφια και «αντάμωσε» τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (16/1). Αυτή θα είναι η δεύτερη από τις τρεις συνολικά αναμετρήσεις που θα δώσουν μεταξύ τους οι δύο «αιώνιοι» στην «αυγή» του 2017!

Ντέρμπι να δουν τα μάτια σου!

Ο «Άγιος Βασίλης» του… μπάσκετ φαίνεται πως ήρθε νωρίς προσφέροντας στο φιλοθεάμον κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρία ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε διάστημα μόλις 22 ημερών!

Συγκεκριμένα, η «αυλαία» των «αιώνιων» ντέρμπι θα ανοίξει ανήμερα των Φώτων (6/1) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας.

Δέκα ημέρες αργότερα (16/1), ξανά στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους «πράσινους» για τον ημιτελικό Κυπέλλου ενώ στις 28 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η τελευταία (για τον εν λόγω μήνα) μεταξύ τους αναμέτρηση, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Basket League.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.