ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένας μήνας δίχως νίκη!

Η ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη αποτέλεσε το πέμπτο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης από τις 30 Οκτωβρίου!

Ένας μήνας δίχως νίκη!

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο αύξησε τον αριθμό των «άνομβρων» αγώνων δίχως νίκη σε πέντε συνεχόμενους!

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν ένα μήνα ακριβώς να πανηγυρίσουν τη νίκη σε παιχνίδι. Η τελευταία συνέβη στις 30 Οκτωβρίου κόντρα στον Ηρακλή, με τα γκολ των Λέτο και Εμποκού να διαμορφώνουν το τελικό 2-0 επί του Ηρακλή στη Λεωφόρο, σε παιχνίδι για την Superleague.

Έκτοτε ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε σερί «γκέλες», χάνοντας με «κάτω» τα «χέρια» από Σταντάρ Λιέγης, Ολυμπιακό με το ίδιο σκορ (3-0), ενώ το ίδιο συνέβη και στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (2-0). Την περασμένη Κυριακή το γκολ του Βιγιαφάνιες έσωσε τα… προσχήματα στη Νέα Σμύρνη (2-1) ενώ στην Κρήτη, το προβάδισμα που έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ δεν στάθηκε ικανό για να «σπάσει» το αρνητικό αυτό σερί.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα αν ψάξουμε τα αποτελέσματα πιο πίσω στο χρόνο. Λαμβάνοντας ως αρχή το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (3-1, 3/10), έκτοτε οι «πράσινοι» έχουν κατορθώσει (διότι για κατόρθωμα πρόκειται) να πάρουν μόλις μια νίκη σε 10 παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων…

Συνοπτικά (1 νίκη – 4 ισοπαλίες – 5 ήττες σε 10 παιχνίδια)

(16/10) Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2 – Superleague (20/10) Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός 2-2 – Europa League (24/10) Βέροια  – Παναθηναϊκός 1-1 – Superleague (27/10) Παναθηναϊκός – Ηρακλής 0-0 – Κύπελλο Ελλάδος (30/10) Παναθηναϊκός – Ηρακλής 2-0 – Superleague (3/11) Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης 0-3 – Europa League (6/11) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0 – Superleague (24/11) Άγιαξ – Παναθηναϊκός 2-0 – Europa League (27/11) Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1 – Superleague (30/11) ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-1 – Κύπελλο Ελλάδος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.