ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαρτζώκας: «Ξεχωριστό λόγω Πασκουάλ, πρέπει να νικήσουμε»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για την επιστροφή του Καταλανού προπονητή στο... σπίτι του

Μπαρτζώκας: «Ξεχωριστό λόγω Πασκουάλ, πρέπει να νικήσουμε»

Συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη παραχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, χαρακτηρίζοντας ξεχωριστό το παιχνίδι λόγω της επιστροφής του Τσάβι Πασκουάλ, με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να επισημαίνει την ανάγκη νίκης για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Το αυριανό παιχνίδι έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για εμάς, όμως είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και πρέπει να νικήσουμε».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή του Πασκουάλ στο «Παλάου»: «Θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι εξαιτίας της επιστροφής του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος σίγουρα μας γνωρίζει πολύ καλά».

Για τη συνταγή νίκης για την Μπάρτσα: «Πρέπει να έχουμε υπομονή και παλέψουμε. Δεν θα είναι εύκολο όμως είμαι θετικός. Με την επιστροφή του Ντόελμαν και του Κλαβέρ θα έχουμε πιο βαθύ ρόστερ. Τίποτα δραματικό δεν συμβαίνει στην ομάδα. Το μόνο δραματικό ήταν πως ο Ρίμπας θα χάσει τη σεζόν, αλλά και γενικά οι τραυματισμοί».

Για τον Ρένφρο και την κατάσταση του Ναβάρο: «Είναι πολύ σημαντική η προσθήκη του Ρένφρο και για μένα ήταν η καλύτερη δυνατή κίνηση αυτή τη στιγμή. Είναι σε φόρμα και έχει εμπειρία. Ο Ναβάρο αρχίζει να ακολουθεί μέρη του προγράμματος, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τον παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα. Δεν θέλουμε να πάρουμε ρίσκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.