ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έσπασαν» τα καλάθια στη Βαρκελώνη!

Τα μόλις 4 επιτυχημένα σουτ τριών πόντων σε 26 προσπάθειες με τα οποία «πορεύθηκε» ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη αποτελούν τη χειρότερη επίδοση της ομάδας στην εφετινή διοργάνωση.

«Έσπασαν» τα καλάθια στη Βαρκελώνη!

Μία από τις βασικές αιτίες της ήττας του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη ήταν η αδυναμία των παικτών του να «συνδεθούν» με το αντίπαλο καλάθι ιδίως στις προσπάθειές τους έξω από τα 6.75μ.

Οι «πράσινοι» σούταραν στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» με το απογοητευτικό 4/26, ήτοι 15.38%, ποσοστό που αποτελεί τη χειρότερή τους επίδοση μέχρι στιγμής στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι της Παρασκευής «άνοιξε» υπέροχα για τον Παναθηναϊκό, χάρη στο εύστοχο τρίποντο του Καλάθη, εν τούτοις η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ακρίβεια, χρειάστηκε να πλησιάσουμε στη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Φελντέιν «έσπασε» προσωρινά το «ρόδι» έπειτα από εννέα αποτυχημένες προσπάθειες. Ο Δομινικανός γκαρντ ήταν η μοναδική «σταθερά» της ομάδας του από μακριά, έχοντας πετύχει τα τρία από τα τέσσερα συνολικά τρίποντα της ομάδας του.

Εκτός από τα 3/5 του Φελντέιν και το 1/4 του Καλάθη, τέσσερις άστοχες προσπάθειες είχε ο Μάικ Τζέιμς και από τρεις οι Ρίβερς, Παππάς και Μπουρούσης.

Το 15.38% τοποθετείται στον «πάτο» της ποσοστιαίας συγκομιδής τριπόντων της ομάδας του Πασκουάλ. Η αμέσως χειρότερη επίδοση πραγματοποιήθηκε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (25%), σε ένα παιχνίδι το οποίο ο Παναθηναϊκός εν τέλει δεν «πλήρωσε».

Στον αντίποδα, το καλύτερο ποσοστό μέχρι στιγμής συνέβη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, ωστόσο το 60% έξω από τα 6.75μ δεν αρκούσε για να φέρει το «διπλό»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.