ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πετά» το… κοστούμι ο Ραντούλιτσα!

Τις τελευταίες του ημέρες στο Μιλάνο διανύει ο πάλαι ποτέ σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίρο Ραντούλιτσα, o οποίος φαίνεται πως ετοιμάζεται να ξανασμίξει με τον Κούζμιτς!

«Πετά» το... κοστούμι ο Ραντούλιτσα!

Ούτε τα «κοστούμια» της Αρμάνι φαίνεται πως ταιριάζουν στον Μίρο Ραντούλιτσα, ο οποίος διανύει τις τελευταίες του ημέρες ως παίκτης της ιταλικής ομάδας!

Τα αυξανόμενα παράπονα που έχει προκαλέσει εύλογα στους ιθύνοντες του συλλόγου αναφορικά με την μέτρια (έως κακή) απόδοση του τον οδηγούν προς την «πόρτα» της εξόδου. Ο προπονητής του, Γιασμίν Ρέπεσα, φαίνεται μάλιστα πως ψάχνει λύση για να τον αποδεσμεύσει πλάι στον επίσης underperformer, Μάντας Καλνιέτις, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ιταλοί.

Απ’ ότι φαίνεται, ο 28χρονος σέντερ δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ούτε στην Ιταλία και δεν αποκλείεται μάλιστα να αποτελέσει παρελθόν από την νυν ομάδα του εντός του μήνα που διανύουμε. Βέβαια ο Ραντούλιτσα δεν πρόκειται να το «βάλει κάτω» συνεχίζοντας την περιπλάνησή του στα γήπεδα της Ευρώπης αλλά και του κόσμου ολάκερου.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, σε περίπτωση που ο θηριώδης σέντερ φύγει από το Μιλάνο, δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα καθώς ο Ερυθρός Αστέρας σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον εντάξει στο δυναμικό του, θέλοντας να ενισχύσει τη front line του.

Εάν εκείνος επαναπατριστεί για χάρη του Ερυθρού Αστέρα, τότε η «Ζβέζντα» θα αποτελέσει τον 12ο (!) σταθμό της καριέρας του τα τελευταία δώδεκα χρόνια, ενώ θα αποτελέσει «δίδυμο» με τον άλλοτε (επίσης) «πράσινο», Όγκνιεν Κούζμιτς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.